Cenník Giacominicennik eurotubycennik astipcennik Pedrollo

REMS

 

 

logo

 

 

zaruka

 

 

 

Dňa 08.04. 2010

Školenie inštalatérov a montážnych firiem

 

 

Dňa 8.4. 2010 sa konalo školenie inštalatérov a montážnych firiem na Strednom odbornom učilišti  v Akadémii GIACOMINI v Nových Zámkoch. Školenia sa zúčastnili inštalatéri z okolia Nových Zámkoch, Komárna ako aj obchodno -  montážne firmy.  Pozvanie prijali aj zástupcovia firiem DOMTECH GIACOMINI ako výhradný dovozca komponentov GIACOMINI na Slovensko a zástupcovia f. REMS Slovakia.

 

 

Prítomných privítali zástupcovia f. GIACOMONT.  Po krátkom príhovore p. Ondreja Vízika pokračovali zástupcovia f. DOMTECH GIACOMINI p. Michal Petruňa a p. Miroslav Špalek. Oboznámili prítomných s víziou f. GIACOMINI do budúcnosti, ktorej plány sú zamerané hlavne na  ekológiu a získavanie energií z alternatívnych zdrojov .  Vyzdvihli skutočnosť, že firma GIACOMINI ako jedna z mála má vo svojom programe výrobu tzv. „ zelenej mosadze“ – tj. fitingy bez olova , ktoré sú dôležité z hladiska  dopadu na zdravie ľudí. Ďalej pokračovali novinkami, oboznámením s jednotlivými komponentami systému, ako aj o fungovaní klubu GIACOMINI.

 

 

Pán Rečka ako zástupca f. REMS predstavil prítomným novinky jar/leto 2010 ako aj ostatné druhy náradia, ktoré si mali prítomní možnosť aj vyskúšať.

 

 

V závere sa chcem poďakovať všetkým prítomným za účasť ako aj p. Ing. Szárazovi, p. Petruňovi, p. Špalekovi a p. Rečkovi za ich spoluprácu pri organizácii školenia. Tešíme sa na ďalšie stretnutia!

 

Nora Víziková GIACOMONT Nové Zámky

 

akcieFiremne školeniaFotkyNapísali o nás

 

 

Otváracia doba
Po-Pi
07,00-16,00
Obed
11,30-12,30

 

 

TOPlist